Erzurum'un Resmi Dadaş Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Erzurum'un Resmi Dadaş Sitesi

ERZURUMUN RESMİ SİTESİ

AnasayfaAnasayfa  emreemre  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Bana Sevmeyi Öğret

YazarMesaj
dadas
Admin
dadas

Bana Sevmeyi Öğret Empty
MesajKonu: Bana Sevmeyi Öğret   Bana Sevmeyi Öğret EmptyPtsi Ara. 01, 2008 7:33 pm

Bana sevmeyi ögret..!!

Öyle bir sev ki sensizken bile sadece sen ol yüregimde. . . sadece bana baksın gözlerin. . . sadece bana dokunsun ellerin. . . sevdan bir ateş olsun yüregimde , bütün benligimi sarsın. . . gönlüm bir deli coşsun sende. . . sadece seni bileyim seni seveyim, senin varligina inanayim. . . yeterki sen beni ben olarak sev. .

bana sevmeyi ögret. . tut ellerimden hic birakma. . bir gün ucurum kenarında durarsam sen kurtar beni sadece sen. . . eger olmazsan düserim o ucurumdan. . ölüm cıkar karşıma yinede sen derim. . . sadece sen. . . ! ! !

Al bu yürek senin. . ben seni sen oldugun icin sevdim , ben seni sevdim. . . sadece seni. . . Bilirmisin kac gece yildizlara bakarken agladigimi. . Her animda her dakikada her saniyede seni nefesimle birlikte icime cektigimi. . . Baktigim her yerde sanki sen varsin . . sanki bana ellerini uzatiyorsun ama ben ulasamiyorum. . sonra kaybolup gidiyorsun gözlerimden. . yine isyan ediyorum sensizlige . . keske yanimda olsaydin sana doyasiya bakabilseydim. . . canim yanar icim kanar senin yokluguna alisamadim sevdigim. . . belki yildizlar kadar uzaksin bana ama sen herzaman yüregimdesin. . bendesin. . seni bende yasatacagim sevdigim. .
Unutma ben sevdimmi allahina kadar severim . . . sartsiz. . kuralsiz. . ve alabildigince sadece SEN derim . . . Tek seni hep seni mahsere sevecegim. . biliyorum sevdigim yolunda ölecegim. . bu sevda tükenirmi saniyorsun yasadigim sürece sadece senin ask sarabindan icecegim . . Iste bu can seni böyle sevdi. . duyuyormusun uzaklardan gelen feryadimi . . sen sen diye haykirisimi . . Her yerde seni arayisimi sanki birden karsima cikacakmissin gibi. . . Hasret fenerleri sönmedi hala. . icimde bir sizi. . icimde firtinalar. . Neolur bana sevmeyi ögret. . sevipte sevilmemeyi degil. . sevipte aldatmayi degil. . bilirsin kandirmaca asklara tahamülüm yok. . . Beni bütün yüreginle sev. . sana ömrümü vereyim. . senin icin ölmeyi bile göze alayim. . senden baskasi yar olmasin gönlüme. . baska gözlere bakmayayim . . . beni verme sakin ellere. . beni sensiz birakma sevdigim. . . Hayatimin günesisin . . senle dogdum senle batayim. . seninle mutluyum seninle. . .

Ahh keske bi kus olsamda senin oldugun diyarlara ucup gelsem. . gelsemde hasretimi dindirsem. . . sana sevdigimi söylesem yine. . ! ! ! !
Bu gönül canima düsman. sizim sizim sizliyor bedenim. . mum gibi eriyor bu benligim. . dermanim kalmadi artik. . . yaniyor icim. . kaniyor yüregim. . adi sadece ask bu eziyetin. . . Bir sen varsin gercek olan hayatimda. . Hayat zaten nedirki bir oyun bir masal degilmi. . offff. . . Anne ben ölüyorum, al beni kucagina. . basimi omzuna yasla. . oksa saclarimi . . aglamak istiyorum koynunda . . kaybolmus bir anahtar gibi yanlizim anne. .

S E V I Y O R U M

S E V I Y O R U M ben anne. .

cok aci cekiyorum . . ayaklarim tutmaz oldu. . dermanim kalmadi. . . yorgunum ben anne. . . düsüncemde ise sadece O . . Ben sanki bastan asagi o oldum anne. . Bu hasretlik beni öldürecek. . tüketecek. . Ben onu sevdigim kadar kimseyi sevmedim anne. . Biliyormusun onu görünce üsürüm yüregim yanarken. . daha bi güzel olurum sanki. . . onu gözümden bile kiskanirim. . ben korkuyorum anne. . onu kaybetmekten . . . . . ! ! ! !

Bana söz verdi :

BANA SEVMEYI ÖGRETECEK ANNE. . . ! ! ! !
https://dadas.forum-canada.com

Bana Sevmeyi Öğret
1 sayfadaki 1 sayfası